DBL Holland Mineraal klaar voor derby

HAARLO – DBL Holland Mineraal ontvangt Berendhaus Groep/Horeca Na de Oostelijke derby tegen Hatrans/Twente, staat er voor zondag 26 februari voor de driebanden spelers van DBL Holland Mineraal opnieuw een derby in Haarlo op het programma. Tegenstander is dan Berendhaus Groep/Horeca uit Doetinchem, de nummer voorlaatst van de ranglijst. In Doetinchem pakte het team van Ronny Haewinkel voor het eerst de volle buit van het seizoen met de cijfers 0-8.

“Deze cijfers waren toen duidelijk geflatteerd. Murat Coklu en Stefan Galla wonnen hun wedstrijden van respectievelijk Thorsten Frings en Stefan Hetzel overtuigend, maar Anno de Kleine en Jelle Pijl hadden de grootste moeite om de winst binnen te halen tegen René Dericks en Henk van Mourik”, aldus de Lochemse captain. “Natuurlijk, wij zijn de grote favoriet, maar van onderschatting mag beslist geen sprake zijn. Thorsten Frings versloeg onlangs nog Eddy Leppens en ook Stefan Hetzel was tegen Peter de Backer in Kapelle dicht bij een verrassing.”

Hazewinkel kan deze zondag wel weer over Anno de Kleine beschikken, die tegen de Enscheërs op vakantie was maar uitstekend werd vervangen door Stefan Spilleman. Verder bestaat zijn team uit Stefan Galla, Jelle Pijl en kopman Murat Nacir Coklu. In Haarlo aan de Eibergseweg bij HCR Prinsen beginnen de wedstrijden om 13:00 uur. Op donderdag 23 februari speelt DBL Holland Mineraal in Bergeijk de return in de vijfde ronde van de KNBB beker tegen Burgmans biljarts.nl. De eerste wedstrijd werd reeds met 8-0 gewonnen.

Bij winst, of zelfs een remise of een klein verlies, betekent, plaatst het team zich bij laatste acht. Coklu wordt die avond vervangen door Stefan Spilleman.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven