DJ’s klaar voor reünie ‘Doofpot en Kettel’

EIBERGEN – Over een paar weken is het weer zover: de 6e editie van de reünie van de oud-Doofpot en Kettel bezoekers en vele andere belangstellenden in Eibergen. Na het knetter drukke en oergezellige lustrumfeest van 2011 hebben de organisatoren besloten ook de zesde editie doorgang te laten vinden. Deze zo langzamerhand unieke avond zal op zaterdag 17 maart 2012 plaatsvinden in de grote zaal en voorcafé van eet en feest café de Klok te Eibergen.

Uiteraard wordt de muziek net als voorgaande edities slechts en alleen van origineel vinyl gedraaid (dus ook dit jaar geen cd’s, mp3 ‘s). De muziek zal afkomstig zijn uit de jaren 70 en 80, de jaren dat de Eibergse bar/disco de Doofpot/ de Kettel haar hoogtij jaren vierde. De DJ’s van toen Aalt, Dinant, Wijnand en Dick zullen opnieuw met de bezoekers proberen de sfeer van toen op te roepen, zodat iedereen zich weer een avond thuis voelt in de Doofpot en de Kettel.

De website van de Doofpot en de Kettel: www.dedoofpot.net wordt met grote regelmaat aangepast en voorzien van de nodige nieuwtjes. Op deze website zijn beeldverslagen van de afgelopen edities van deze grandioze sfeer en muziekavond te bekijken. Ook staan er een vracht oude kiekjes op uit de jaren 70 en 80. Voor de liefhebbers zijn we ook te volgen op twitter: @doofpotkettel  en op Facebook : Crew de Doofpot.

De kaartvoorverkoop is inmiddels in volle gang. In het voorcafé van eet en feestcafé de Klok en bij de DJ’s en webmaster zijn de kaarten verkrijgbaar voor 3 euro p/st. Aan de zaal kosten de kaarten op 17 maart 5 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven