Eibergse begint haar eigen kinderopvang

EIBERGEN – Inez Weeink, gediplomeerd pedagogisch medewerkster start sinds kort haar eigen kinderopvang in Eibergen. Inez is getrouwd en moeder van drie volwassen dochters en twee kleinkinderen. Ze heeft de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Haar grote wens om een kleinschalige kinderopvang te gaan starten komt hiermee uit. Inez is via gastouderbureau de Bengel gestart als zelfstandig gastouder onder de naam “Ukkepuk Kinderopvang”.

Het is de bedoeling dat er niet meer dan vier kindjes tegelijk komen zodat het ook echt kleinschalig blijft. De openingstijden van Ukkepuk Kinderopvang zijn maandag tot en met donderdag van half acht tot zes uur. Op maandag, dinsdag en woensdag heeft Inez nog ruimte voor een kindje. Ook in vrijwel alle vakanties kunnen de kinderen bij Ukkepuk kinderopvang terecht.

Het uurtarief voor zowel kinderen van 0-4 jaar als kinderen in de basisschool leeftijd is € 6,03. Het tarief voor Ukkepuk kinderopvang ligt lager dan voor de kinderdagverblijven hier in de omgeving. Als je kindje meer dan 90,5 uur per maand komt, dan betaal je over de overige uren die maand geen € 6,03 maar € 4,65 per uur.

Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met Ukkepuk kinderopvang, Inez Weeink Nieuwstraat 22 te Eibergen tel. 0545-474539 email: [email protected] of kijk op www.gobdebengel.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven