Goud voor Eline en Laura van RGV Ruurlo

afbeelding-151RUURLO – Afgelopen zaterdag wist Eline Dales naar de eerste plaats te turnen in de 4e divisie bij jeugd nivo 7. Was het de eerste wedstrijd de onzekerheid die haar de das om deed, nu ging alles zoals het moest. De beloning voor haar prestatie mocht er daarom ook zijn;  met 11.85 een 1e plaats op brug en met 11.05 een 3e plek op balk. Marjolein van Haaften werd in dit zelfde nivo 12e.

Bij de instap nivo 10 had Gwen de Wijs net geen medaille zij werd 4e. Dit gold ook voor Zita van Poelwijk die uit kwam bij pupil2 nivo 7. Zita had met 13.10 wel het hoogst aantal punten gehaald met haar balkoefening. Bij de instappers was Ilse Bosvelt 6e en Merit Groot Jebbink 15e.

Marlein Kapers en Joyce Bosman turnde in de klasse pupil1 nivo 9. Marlein werd op bijna alle toestellen 8ste behalve op balk werd ze 11e. Uiteindelijk werd ze 8ste. Joyce had helaas nog al wat wiebels op balk wat haar nog al wat punten kostte. Wel met 13.55 een 2de score op vloer. Zij werd uiteindelijk 12e.

Ook de oudere meiden deden mee. Maike Houtman en Nora Peppinck turnen in senior nivo 5. Zij werden 11e en 13e.
Laura Temmink zat in de laatste wedstrijd van de dag. Als junior turnt zij nivo 6. Laura was helemaal in vorm, met 2x het hoogste cijfer op balk (11.05) en op vloer (11.40) en een 2e plaats  sprong leverde haar dit een mooie 1e plaats op.

Op 17 maart is de laatste plaatsingswedstrijd, dan word ook bekend wie er door gaan naar het Gelders Kampioenschap.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven