Gouden medaille voor Acrogym Trio RGV

Door Redactie op 20-02-2012

RUURLO – Op 18 februari, tijdens de derde plaatsingswedstrijd is er door RGV Ruurlo goede zaken gedaan. Voor RGV Ruurlo kwamen er twee Acrogym teams in actie op de vloer, te weten: Lynn Lieven, Jet Beuzel & Inge Stapelbroek en Fabienne Eggink & Zita van Poelwijk. Naast het draaien van de normale wedstrijd, stond deze dag ook in het teken van de eventuele doorstroming naar de Regiofinale.

De wedstrijd, welke organiseert werd door NTK/Novitas Apeldoorn, begon voor de teams van RGV Ruurlo rustig, want ze waren pas in de middag aan de beurt. Door Lisanne Klein Brinke werden de haren mooi in model gebracht waardoor de teams om 15.00 uur op en top aan hun wedstrijd konden beginnen.

Fabienne en Zita, Damespaar E-Senior, waren als eerste aan de beurt en hebben sinds de vorige wedstrijd hard gewerkt om de oefening nog beter te maken. De oefening ging erg goed en er waren geen tijdsfouten te vinden. De jury beoordeelde dit met hele hoge cijfers: Technisch 7,600; Artistiek 6,900; Moeilijkheidscijfer 10,00. Dit maakt een totaal van 24,500. Dit was goed voor een hele goede 8e plaats!

In hetzelfde blok was de Damesgroep E-Senior aan de beurt. Lynn, Jet en Inge waren van plan hun eerste plaats van de vorige wedstrijd te verdedigen. Met wat kleine veranderingen in de choreografie van de oefening, gingen de dames de vloer op. Ondanks dat ze al zeker waren van een plaatsing voor de Regiofinale, waren er bij enkele meiden nog wel wat zenuwen te bekennen. Maar tijdens de oefening zeker niet, de meiden straalden en lieten de jury zien wat ze kunnen. Met hele mooie cijfers (Technisch 7,967; Artistiek 8,033; Moeilijkheidscijfer 10,00) kwamen de dames uit op de hoogste score van de dag, 26,000! Dit cijfer was goed voor een hele mooie gouden medaille.

Ook werd tijdens deze wedstrijd de doorstroming bekend gemaakt. Doordat Lynn, Jet en Inge op beide plaatsingswedstrijden eerste zijn geworden, wisten de dames en trainster al dat deze meiden zeker waren van een plaats in de Regiofinale. Omdat Fabienne en Zita tijdens deze wedstrijd goede vorderingen hebben gemaakt was het nog spannend of zij door mogen stromen naar de Regiofinale. Helaas kwamen ze net iets te kort en zijn ze niet direct geplaatst, wel zijn ze eerste reserve en mogen ze, indien er een ander team uitvalt, meedoen aan de Regiofinale.

Volgende week komen voor RGV de andere teams in actie. Maud, Nikky & Lotte, Michelle & Nicole, Lauren & Nine en Yasmin en Kim mogen in Ede hun oefening laten zien. Indien deze meiden goed presteren is het voor hen ook mogelijk om door te stromen naar de Regiofinale, welke op 10 maart gehouden wordt in Hattem.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->