Hele weekend veel schaatspret in theater

sam_0185EIBERGEN – Dit weekend valt er voor jong én oud in Openluchttheater Eibergen van alles te beleven. Het kinderschaatspiste tussen hoofdpodium en tribunes is vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Er wordt bovendien vanaf vrijdag een schaatsruilbeurs gehouden. Wie niets in te ruilen heeft kan overtollige schaatsen ook doneren aan het theater.

Er wordt kindermuziek gedraaid en natuurlijk is er warme chocolademelk, frisdrank en erwtensoep. Ook voor de ouders is er volop vertier. Er zijn live-optredens en er is een glühweinbar. Verder is er een vuurkorf en een terrasverwarmer om ook de niet-schaatsers op temperatuur te houden. Zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er een gratis optreden van de Nederlandse John Denver, singer-songwriter Leon van der Meer.

Donderdagmiddag ging de nieuwe ijspiste in het openluchttheater voor de allereerste keer open. Vijftig kinderen van basisschool Op d’n Esch hadden de primeur. Ook de komende week kan er, op afspraak, klassikaal worden geschaatst. Scholen kunnen bellen met Ton Schepers, telefoon 06-30016480.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven