Heure schooltoornooi is een groot succes

scholentoernooi-2012-007BORCULO – Het jaarlijkse touwtrek toernooi van TTV Heure uit Borculo dat voor de 14e keer werd gehouden was een groot succes. Maar liefst 154 kinderen streden, verdeeld over 23 teams, om de bekers in de sportzaal van Dorpshuis ’t Onderschoer in Barchem. Nieuwkomer  was de Heuvelschool uit Borculo met twee teams in de categorie groep 5/6 en 1 team voor groep 7/8. In deze laatste categorie wist de Heuvelschool al meteen  de eerste plaats te halen.

Branink I uit Laren, dat al meermalen als kampioen naar huis ging, moest genoegen nemen met een tweede plaats terwijl het tweede team van deze school derde werd.Verreweg de meeste deelnemers waren er in de categorie groep 5/6. Maar liefst 14 teams deden verdeeld over twee poules hieraan mee. Er werd dan ook fanatiek gestreden om een plek in de kruisfinales. Uiteindelijk mochten de Barchschole uit Barchem, Branink B uit Laren, Kiezel en Kei en de Heuvelschool  uit Borculo uitmaken wie er met de beker naar huis ging.

Onder luide aanmoediging van de vele meegekomen ouders won de Barchschole A voor Kiezel en Kei. De derde plaats was hier voor Branink  B en Heuvelschool werd dus vierde. Na afloop kregen alle kinderen een mooie oorkonde en een rugtas met iets lekkers. Alle verdere uitslagen en foto’s  staan op www.ttvheure.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven