Inschrijving voor voetbaldagen verlengd

EIBERGEN – De inschrijftermijn voor de voetbaldagen van FC Eibergen is verlengd tot maandag 5 maart. Tijdens deze dagen worden de deelnemers diverse nieuwe facetten op het gebied van voetbaltechniek bijgebracht. Dit gebeurt onder leiding van diverse gerenommeerde trainers. De voetbaldagen zijn een noviteit binnen FC Eibergen en duren tien weken. Tijdens deze trainingen, die telkens op zondagmorgen worden gehouden, komen ondermeer aspecten als passen, kappen, lichaamscoördinatie en loophouding aan de orde. Aan het einde van de cyclus zullen de deelnemers veel technische progressie hebben geboekt.

De activiteit is bestemd voor jongens en meisjes die geboren zijn tussen 1999 en 2004. Zowel niet-leden als leden van FC Eibergen kunnen er aan deelnemen. De trainingen, die telkens duren van 10.30 uur tot 12.00 uur, worden gehouden op sportpark De Bijenkamp, Rietmolenseweg 5a te Eibergen (ingang 2).

De voetbaldagen bestaan uit negen oefensessies en een afsluitend toernooi. Tevens ontvangt elke deelnemer een kledingpakket (shirt, broek en sokken) dat na afloop behouden mag worden. Op zaterdag 17 maart is er om 13.00 uur een kennismaking en wordt de kleding uitgedeeld. Eén dag later, zondag 18 maart, heeft de eerste training plaats.

De kosten bedragen € 75,00 (leden FC Eibergen: € 55,00). Deze dienen voor 5 maart te zijn overgemaakt op bankrekeningnummer 10.55.04.823 ten name van FC Eibergen onder vermelding van ‘Voetbaldagen FC Eibergen 2012’. Bij de opgave dient te worden vermeld: naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer en rekeninghouder, eventuele naam voetbalvereniging en –team en de kledingmaat.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Jos Paul. Hij is te bereiken via het e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 06-10405488. Ook kan gekeken worden op de website www.fceibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven