‘Keien Keerls’ grote winnaar van optocht

tn_dsc01271NEEDE – De Keien Keerls zijn zondag uitgeroepen tot de grote winnaar van de carnavalsoptocht. Bij de grote wagens gingen ze met de eerste prijs naar huis (zie foto) met de wagen: ‘Wij draaien er niet omheen, dit jaar gaan er koppen rollen’. De tweede plaats ging naar Hola (Circus), derde werd CV de Fristizoegers (Apenstreken).

Bij de muziek won Amicitia uit Rietmolen. Uitslag kleine wagens: 1e Combiclup – Met carnaval staan wij in vuur en vlam, 2e Veldmaat – Wij kappen ermee, 3e Maffe Kikkers – Astrix en Obelix. Andere uitslagen: Loopgroepen, 1e Boer van Lengel – Ridders, 2e Vips – Wij zetten dit jaar de Joker, 3e TC de Vlearmuze – Needse Spoorwegen.

Eenling/Duo/Trio: 1e Van Doorn – Met carnaval kletst wie oet oonzen nek, 2e Hola 6 – Oons Moe. Aanmoedigingsprijs: Jeugd Veldmaat wie bakt ‘r niks van. Nestor prijs: Potjandorries met Pluk van de Petteflat.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2529]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven