Korfbalclub Olympia’22 bestaat 90 jaar

BORCULO – Korfbalvereniging Olympia’22 bestaat dit jaar 90-jaar. Op 22 januari was het precies 90 jaren geleden dat een aantal mensen na de zondagsschool een korfbalvereniging hebben opgericht. Al die jaren is Olympia’22 blijven bestaan, het ene jaar met meer leden en teams dan het andere. Momenteel telt Olympia’22 ongeveer 135 leden. Olympia’22 maakt er dit jaar een feest jaar van met diverse extra activiteiten voor de leden van de vereniging.

Zo is op 22 januari jl. een nieuwjaarsborrel georganiseerd om de verjaardag van de vereniging met de eigen leden te vieren. Verder wordt momenteel druk gewerkt om de website van de vereniging te vernieuwen. De website wordt aktueler waardoor de leden binnenkort alle informatie die ze nodig hebben via de website kunnen vinden. Ook biedt de nieuwe website betere mogelijkheden voor reclameuitingen door sponsoren. Olympia’22 speelt momenteel met 3 seniorenteams en 5 jeugdteams in de competitie van het KNKV.

Verder is op de zaterdagochtend een groep kangoeroe’s (kinderen van 3 tot en met 6 jaar) actief en op de dinsdagavond traint de trimgroep (volwassenen 40+). Momenteel worden alle prestaties nog in de sporthal geleverd, maar in maart zullen de korfballers weer naar buiten gaan voor het veldseizoen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven