Kringloopbedrijf is maandag weer open

GROENLO – Kringloopbedrijf Aktief in Groenlo gaat op maandag 5 maart weer open op een nieuwe locatie. Een felle uitslaande brand legde dinsdagavond het pand op De Sliem volledig in de as. ”We zijn in Groenlo bezig een leegstaand bedrijfspand aan de Marhulzenweg 37 in te richten. Vanaf maandag kunnen er goederen worden ingebracht en is ook de winkel weer open”, aldus directeur Gerry Berndsen.

De verslagenheid onder medewerkers én klanten is groot. ”Ik wil iedereen bedanken voor de support en steunbetuigingen. We werken met man en macht aan de herstart. Vanuit onze kringloopwinkels in Winterswijk en Doetinchem zijn woensdag al spullen voor de nieuwe winkel aangevoerd. Vanaf maandag  kunnen inwoners ook weer zelf artikelen inbrengen. Het nieuwe onderkomen ligt dicht bij de Twenteroute, pal achter autobedrijf Arink. In het pand was in het verleden onder meer Marcar Caravans gevestigd.”

Het centrale inzamelnummer 0900-8313 voor mensen die overtollige spullen willen laten ophalen, is gewoon bereikbaar. Het laatste nieuws over de brand en de gevolgen staan vermeld op de website van het kringloopbedrijf www.aktiefonline.nl .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven