Openluchttheater populair bij schaatsers!

tn_dsc00512EIBERGEN – Een vuurkorf om je handen aan te warmen, warme chocolademelk of glühwein, en live muziek. Het was zondagmiddag goed vertoeven op het ijsbaantje in het openluchttheater. Het bestuur van het theater is blij met de grote aanloop. “Jong en oud genieten van de ijspret. Kijk maar eens op de tribune. Er zijn heel wat mensen bezig met ‘schaatsers kieken’, zegt Ton Schepers met pretoogjes. Honderden kinderen en ouders bezochten zaterdag en zondag de ijsbaan.

Zanger Leon van der Meer (ook wel bekent als de John Denver van Nederland) verzorgde belangeloos een optreden in het theater (zie foto). “Ik heb mijn gitaar niet meegenomen, daar is het te koud voor.” Pr-man – Raph Schouten – is blij met de drukte in het openluchttheater. “We hebben het werk allemaal niet voor niets gedaan. Waarom het zo druk is? Ik denk dat het komt omdat we dicht bij het centrum zitten. Veel inwoners wippen even snel langs.”

Schouten laat weten dat aanstaande weekend een nieuw programma wordt gemaakt. “We zitten er aan te denken om ‘Disco on Ice’ te organiseren. Mensen kunnen dan lekker swingen en dansen op het ijs. Het mag met en zonder schaatsen!”, aldus Schouten. Ook zijn scholen van maandag tot vrijdag weer welkom op het ijsbaantje. Aanmelden kan bij Ton Schepers: 06-30 01 64 80.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2492]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven