Pastorie omgetoverd tot kindercentrum

BORCULO – De verbouwing tot kindercentrum van de pastorie in Borculo vordert gestaag. SKE kinderopvang heeft bekend gemaakt dat het nieuwe kindercentrum De ToverTuin zal gaan heten. ”Deze naam past perfect bij de locatie, met een fantastische tuin waar straks voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen volop te ontdekken is”, aldus locatiemanager Desiree van de Vendel van SKE kinderopvang.

”Ik kijk al uit naar het moment dat we kunnen gaan inrichten. We zullen dit zoveel mogelijk in stijl met het pand doen en een huiselijke sfeer creëren waarbij het kind uiteraard centraal staat. Zo kijken we met een pedagogische blik naar het speelgoed dat er moet komen. Alles is gericht op het creëren van een sfeer van veiligheid en vertrouwen waarin het kind zich kan ontwikkelen.”

Op 9 Februari is de sleuteloverdracht. Op 15 Februari is er een open dag voor belangstellende ouders of verzorgers die opvang nodig hebben voor hun kind(eren). Zij kunnen deze dag alvast een blik in De ToverTuin werpen en op 1 maart zal De ToverTuin dan haar deuren voor de kinderen openen. En op 24 maart is er een gezamenlijke inloopochtend met de ”parochie HH Twaalf Apostelen” die ook in een totaal vernieuwd pand gehuisvest zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven