Regiofinale: Alle teams RGV doen mee

RUURLO/EEDE – In de vierde en laatste plaatsingswedstrijd voor de Acrogym op het D/E niveau op 25 februari deed RGV Ruurlo met 4 teams mee. In Ede werd er door de teams gestreden voor een podiumplek en een doorstroming naar de Regiofinale. Maud Dimmendaal, Nikky Langwerden & Lotte Olthof (Damesgroep E-junior) kwamen voor RGV Ruurlo als eerste in actie.

Met wat kleine aanpassingen in de choreografie kwamen de meiden tot een goede score. Helaas was er door de zenuwen 1 tijdsfoutje ingeslopen, waardoor er door de juryvoorzitter wat aftrek werd gegeven. De cijfers van Maud, Nikky en Lotte zijn: Technisch 7,266; Artistiek 6,300; Moelijkheidscijfer 9,80; Juryvoorzitter -0,30; Dit alles maakt een totaal van 23,066 en deze cijfers was goed voor een mooie bronzen medaille.

Lauren Stegeman en Nine Kok (Damespaar E-junior) waren als tweede voor RGV Ruurlo aan de beurt. Ze hebben hard geoefend op hun choreografie en dat was te zien, de dames draaide een super oefening en dit werd met mooie cijfers beloond. Technisch 7,933; Artistiek 7,333; Moeilijkheidscijfer 10,00; Juryvoorzitter -0,60. Dit maakte een totaal van 24,666. Met deze score hebben Lauren en Nine een mooie derde plaats in de wacht gesleept.

Het tweede Damespaar E-junior waren Yasmin Fisser en Kim Boekelder. Zij probeerde deze wedstrijd hun vorm vol te houden en gingen weer voor een mooie hoge score. Artistiek ging er op deze wedstrijd iets minder en helaas was dit ook te zien in een iets lager cijfer voor deze categorie, maar desondanks was het een hele mooie score. Technisch 7,933; Artistiek 7,100; Moeilijkheidscijfer 10,00; Met 25,033 hebben de dames hun eerste plaats goed verdedigd en zijn deze wedstrijd weer eerste geworden.

Als laatste kwamen Michelle van der Horst en Nicole Klinkhamer voor RGV Ruurlo in actie. Dit Damespaar E-junior was de vorige wedstrijd derde geworden en probeerde ook weer voor een mooie score te gaan vandaag. Helaas ging het niet zo als de vorige wedstrijd. Technisch 6,933; Artistiek 6,800; Moeilijkheidswaarde 10,00; Juryvoorzitter – 0,90. Deze cijfers brachten de meiden helaas deze wedstrijd niet verder dan een 6e plaats.

Door de goede resultaten van vandaag is RGV Ruurlo in de plaatsingswedstrijden erg succesvol geweest. Vorige week werd al bekend dat Lynn Lieven, Jet Beuzel & Inge Stapelbroek waren geplaatst en op deze wedstrijd kwamen daar de volgende teams allemaal bij. Fabienne Eggink & Zita van Poelwijk, Yasmin Fisser & Kim Boekelder, Maud Dimmendaal, Nikky Langwerden & Lotte Olthof, Michelle van der Horst & Nicole Klinkhamer en ook Lauren Stegeman & Nine Kok zijn geplaatst voor de Regiofinale.

Dit houdt in dat alle teams van RGV Ruurlo zijn geplaatst. Met nog 3 trainingen voordat de volgende wedstrijd  plaats vind (10 maart in Hattem) wordt er nog hard getraind om daar een plaatsje voor de Districtsfinale te verdienen die wordt gehouden op 31 maart in Kampen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven