Schuurman BZC bovenaan in Hoofdklasse

BORCULO – Op zaterdagavond 11 februari hebben de eerste twee Herenteams van Schuurman BZC beiden hun wedstrijd gewonnen in het Edese zwembad de Peppel tegen Polar Bears. Het eerste herenteam maakte na de winterstop en het Europees Kampioenschap een start met de tweede seizoenshelft. Voor deze wedstrijd stonden de teams van Polar Bears en Schuurman BZC gezamenlijk bovenaan in de landelijke Hoofdklasse.

De eerste wedstrijd tussen beide teams in Borculo eindigde in een gelijkspel. Vooraf alle ingrediënten voor een mooie Gelderse Derby in Ede. Polar Bears ging zoals gebruikelijk agressief van start en speelde full pressing. Schuurman BZC had hier aanvankelijk moeite mee, maar nam gelijk de leiding en stond deze niet meer af aan de Edenaren. Echter, pas in de laatste periode nam Schuurman BZC echt afstand van de tegenstander. Lars Gottemaker maakte zijn debuut voor het team uit Berkelland.

Hij speelde een goede wedstrijd, waarin hij drie keer het doel wist te treffen. Aanvoerder, Otto Frikk, maakte zijn faam waar en hij had een groot aandeel in de overwinning met zeven doelpunten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven