’t Höfke: Goud, zilver en één keer brons

NEEDE – Op uitnodiging van Judovereniging Garami Heerle hebben vijf judoka’s van Judo vereniging ’t Höfke Neede deelgenomen aan het jaarlijkse Internationale Carnavalstoernooi in Dorpshuis De Schalm te Heerle. En niet zonder resultaat, maar liefst 6 podiumplaatsen wisten de judoka’s te bemachtigen. Aan dit toernooi werd meegedaan door ruim 170 judoka’s, jeugd, junioren en senioren, jongens en meisjes evenals dames en heren afkomstig van 19 judoclubs en verenigingen, voornamelijk uit het midden en westelijke gedeelte van Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en enkele clubs uit België en Engeland, wat er een internationaal tintje aangaf.

De judoka’s van het Höfke waren goed op dreef en behaalden allemaal een plaats op het erepodium. Levy Theunisz kwam zelfs tweemaal in actie, doordat enkele judoka’s niet kwamen opdagen werd er voor één judoka een poule samengesteld zodat deze judoka toch niet voor niets was gekomen. Bij de meisjes in de poule 8-9 jaar t/m 36 kg wist Veerle van der Donk  beslag te leggen op de eerste plaats.

Ook een eerste plaats was er voor Levy Theunisz uitkomend in de poule jeugd jongens t/m 14 jaar 54 kg. Bij de senioren heren t/m 86 kg behaalde Kevin Bijkerk de eerste plaats. Bij de dames senioren behaalde Carla Klein Willink in de categorie tot 54 kg de tweede plaats. Bij de jongens jeugd 10-11 jaar t/m 44 kg behaalde Jakub (Kuba) Kwiaton  de tweede plaats. In de 2e poule jongens tot 14 jaar t/m 54 kg behaalde  Levy Theunisz hier de derde plaats.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven