Trainer Chris Verbeek naar VV Noordijk

Door Redactie op 14-02-2012

NOORDIJK – Vanaf volgend voetbalseizoen is Chris Verbeek de nieuwe hoofdtrainer bij Voetbal Vereniging Noordijk. De 51 jarige coach uit Zutphen vindt het een uitdaging om van de combinatie van jeugd en ervaren spelers een goed voetballend team te maken. Hij wil VV Noordijk naar een hoger plan tillen. Het bestuur van VV Noordijk is zeer blij met de komst van de oefenmeester.

Met de ervaring van Chris Verbeek als voetballer, jeugdtrainer en als hoofdtrainer bij verschillende verenigingen is het bestuur ervan overtuigd een zeer passende en enthousiaste trainer gevonden te hebben voor de club. De voetbalcarrière van Chris Verbeek is lang. Zelf heeft hij altijd gevoetbald bij S.V. Zutpen waarvan 15 jaar in het eerste elftal. Gedurende zijn actieve voetbaltijd heeft hij zo’n 10 jaar lang de jeugd van S.V. Zutphen getraind.

Hierna is hij aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij V.V. De Hoven (3 seizoenen), daarna DEO in Borculo (3 seizoenen), daarna Sportclub Deventer (5 seizoenen). Vervolgens heeft hij VV Emst (3 seizoenen) van de 6e klasse (zo) naar de 5e klasse gebracht. Daarna is hij op verzoek van zijn vrouw op de zaterdag hoofdtrainer geworden en wel bij VV Oeken (4e klas, 3 seizoenen) en bij S.V. Harfsen (4e klas, 2 seizoenen). In het seizoen 2010/2011 is hij weer overgestapt naar de zondag en wel bij 6e klasser SHE. Verbeek neemt volgend seizoen het stokje over van Anré Voortman die volgend seizoen begint bij SP Haarlo (za.).

Voortman die ook dit seizoen begon als trainer van de A-jeugd van de combi Noordijk-Haarlo nam eind vorig jaar op zijn beurt de taak als hoofdtrainer over van Herman Pasman die zijn 4e seizoen niet afmaakte. Het bestuur gaat ervan uit dat iedereen binnen de vereniging zijn/haar steentje bijdraagt om samen de doelstellingen te bereiken. Beter voetbal, wedstrijden winnen en in ieder geval van de laatste plaats af.

Voor de spelers betekent dat natuurlijk veel en fanatiek trainen. En zondag’s dr’an! Maar daar wordt ook nu al hard aan gewerkt. En met z’n allen plezier beleven aan het voetbal. Dat moet natuurlijk zo blijven.

 

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->