Winnaars foto- en kleurwedstrijd verrast!

NEEDE – Afgelopen jaar bestond het A.J.G. ter Weemepark 65 jaar en de website van de NPV 10 jaar. Om beide mijlpalen te vieren, heeft de Needse Pluimvee en Konijnenfokvereniging een fotowedstrijd georganiseerd onder het motto: Wie maakt de mooiste foto van het park? Uit alle inzendingen heeft een jury van Needse kunstenaars de tien mooiste uitgezocht en konden de bezoekers van de Spilbroekshow hun favoriet aangeven.

In totaal 395 stembiljetten zijn ingeleverd. De winnaar is geworden een foto van de vijververlichting gemaakt door Gerard Oosterholt uit Neede, een herfst foto Dinie Markerink uit Neede is als tweede geëindigd en een winter foto van Geert van de Meerendonk uit Naarden als derde. Afgelopen zondag zijn de prijzen door de juryleden Willy Lorenz en Harrie Stortelder aan de winnaars uitgereikt

Tevens zijn de winnaars van de kleurwedstrijd gehuldigd. De winnende kleurplaten waren van Joran Harderwijk (Neede), Maaike Peters (Borculo) en Sharon Schuilenborg (Neede).

[nggallery id=2506]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven