Zangeres uit Eibergen treedt op in Irak!

EIBERGEN – Anne Gerlin uit Eibergen reist 17 tot 26 maart met haar band Yellow House 21 voor een uniek uitwisselingproject naar Irak. De band is hiervoor, samen met Julie Amin productions, uitgenodigd door de Koerdische Minister van Cultuur, Abass Abdulrazaq Akbar. Yellow House 21 zal in de stad Suleymanya gedurende drie dagen optredens verzorgen samen met lokale muzikanten, dansers en acteurs.

Op 21 maart vieren heel veel Koerden de jaarwisseling. Honderdduizenden mensen komen dan samen in de stad Suleymanya om het nieuwe jaar in te luiden. Dit gaat traditiegetrouw gepaard met muziek, eten, drinken en samenzijn met familie en vrienden. Dit jaar zal Yellow House 21 tijdens een twee uur durende show van Nederlandse en Koerdische artiesten optreden samen met de Koerdische “Sabbah group”.

Yellow House 21 brengt speciaal voor deze gelegenheid de EP “The Land where I Belong” uit met het gelijknamige titelnummer. Deze is speciaal geschreven voor het uitwisselingsproject met Irak en kun je beluisteren op de website www.yellowhouse21.nl.

Yellow House 21 bestaat uit: Marco Buffing (zanger/gitarist), Anne Gerlin Struijk(zangeres/fluitiste), Luc Wessels (drummer), Jonathan Griffioen (toetsenist) en Tim Schuurman (bassist).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven