Arend Timmerije zestig jaar lid van NPV!

sam_0057NEEDE – De Needse Pluimvee en Konijnen fokvereniging (NPV) huldigde op 20 maart – tijdens een door ruim dertig leden bezochte jaarvergadering – in het gebouw van de speeltuinvereniging De Berg in Neede drie jubilarissen. Ruud Wormgoor is 25 jaar lid, Bertus Wormgoor 50 jaar en Arend Timmerije 60 jaar. Dus tijd voor een NPV speld en een attentie. De heren waren blij verrast met de aandacht die ze kregen.

Naast de huishoudelijke zaken blikte voorzitter Gerrit Krooshof terug op een geslaagd verenigingsjaar waarin met behulp ven onze leden en vrijwilligers veel zaken gerealiseerd zijn, zoals de vijververlichting in september, de lotenverkoop, de hoofdprijs van het Rabo Coöperatiefonds voor een nieuwe volière op het eiland van het Ter Weemepark en natuurlijk onze Spilbroekshow in januari.

Na een ieder een goed fokseizoen toegewenst te hebben sloot Gerrit de vergadering en konden de leden nog even napraten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven