Belangrijke wedstrijd voor Dynamo 1

NEEDE – Op vrijdag avond 21.00 uur uit naar Laren is altijd lastig. Als je dan ook nog 3 speelsters mist vanwege vakantie, is het dubbel lastig. Een geluk bij een ongeluk is dat je dan op vrijdagavond speelt. Alle registers werden uit de kast gehaald om toch maar beslagen ten ijs te komen. Aangezien Tornado Laren niet mee wilde werken aan het verzetten van de wedstrijd, waren de coach en dames genoodzaakt een beroep te doen op de rest van de vereniging. Alieke en Sharon uit D2 en Birgit en Nicolle uit D3 waren bereid om de Dynamo dames te versterken.

En dat ze een versterking waren zie je vooral terug in de uitslag. In de eerste set gingen de dames van Dynamo voortvarend van start. Er werd al snel een gat geslagen en de dames van Tornado kwamen er niet aan te pas, 17-25. De voorzitter van Dynamo zat al lachend, alleen tussen al de Tornado supporters, te genieten van het vertoonde spel. Dezelfde voorzitter zal zich ook achter de oren hebben gekrabd toen hij het in de 2e set alles mis zag gaan. Er kwam geen pass meer aan en spelverdeelster Anouk Nijland kon allen maar op de buitenkant spelen.

Het Dynamo collectief zakte als een kaartenhuis in elkaar en ook werkelijk niks lukte meer. 25-15. Alle zeilen moesten worden bij gezet om de Dynamo dames weer aan het volleyballen te krijgen. 2 time time outs en even zoveel wissels had coach de van Dynamo nodig om de set binnen te halen. Het kwartje viel de goede kant op en Dynamo won, de vooral mentaal zware 3e set, met 23-25.

In de 4e set lieten de dames van Dynamo weer zien waarom ze bovenaan in de promotie klasse staan. Alles ging zo als het gaan moest en tempo draaien is wat de dames van Dynamo goed kunnen en deden. Tornado had niets meer in te brengen en dynamo won de set en wedstrijd, 13-25.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven