Radio Gelderland zet Neede op de kaart!

NEEDE – Aanstaande vrijdag (23 maart) komt Radio Gelderland in alle vroegte naar de Borculoseweg om daar een live uitzending te maken voor het programma “de leukste straat van Gelderland”. De eerste uitzending zal om 06.40 uur plaats vinden vanuit Bakkerij Stroet, daarna zullen om 07.20 en 08.20 uitzendingen vanaf zeer verrassende locaties plaats vinden.

Waarna om 09.20 uur de slotuitzending zal zijn vanuit het Sinterklaasmuseum, daar zal dan ook het bijbehorende straatspel plaats vinden. De presentator, Laurens Tijink van oorsprong afkomstig uit Neede, zal dan bekend maken welke dingen zo snel mogelijk naar de radiowagen gebracht dienen te worden.

Dus komt allen rond 09.15 uur naar het Sinterklaasmuseum om het slot van dit programma mee te maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven