Bouwkavels Op de Bleek gaan in verkoop

EIBERGEN – Vrijdag 23 maart 2012 gaan tussen 16.00u en 18.00u zes bouwkavels aan de Hummelsweide in Eibergen in verkoop. De kavels maken onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Op de Bleek. De start verkoop vindt plaats vanaf de bouwlocatie. De zes kavels die in verkoop gaan, liggen aan de Hummelsweide, aan de oostzijde van de wijk.

De toekomstige bewoners kijken uit over wandelpark de Maat en hebben dus geen last van andere bebouwing voor de deur. In de achtertuin stroomt de Oude Berkel. De toekomstige bewoners kunnen hier met eigen kano aanmeren achter hun woning of vissen vanuit de achtertuin. Mensen die geïnteresseerd zijn in een kavel, mogen zelf een architect en aannemer kiezen. De toekomstige kopers zijn dus niet gebonden aan een aannemer van Ter Steege, de verkoper van de grond. Ter Steege biedt dus alle gelegenheid om zelf een droomhuis te ontwerpen en te laten bouwen.

De 6 kavels aan de Hummelsweide gaan 23 maart 2012 om 16.00u in verkoop. De start verkoop vindt plaats vanaf locatie. Hier kunnen geïnteresseerden precies zien welke kavels in verkoop zijn en wat de oppervlakte is. Pas vanaf dat moment zijn ook prijzen beschikbaar. Op het moment dat zich meer gegadigden voor één kavel melden, dan organiseert Ter Steege begin april een loting bij de notaris.

Waar ooit de KTV floreerde, heeft Ter Steege Vastgoed Rijssen een nieuw stuk Eibergen ontwikkeld. Op het 10 hectare grote terrein zijn inmiddels ruim 35 koopwoningen gebouwd. De komende jaren staan nog ruim 180 koop- en huurwoningen en enkele bedrijfsruimtes op de agenda. De oorspronkelijke planning ging uit van oplevering van de wijk in 2012.

Door economische omstandigheden is deze planning uitgesteld. De zes bouwkavels komen in de plaats van projectmatige woningen op deze plek en voorzien in de vraag naar particulier opdrachtgeverschap.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven