Clinic bij spelers van Boemerang Eibergen

EIBERGEN – Op zondag 25 maart organiseert Dames 1 in het kader van het  60-jarig bestaan van volleybal vereniging Boemerang een clinic voor hun CMV en C- en B-jeugd deze zal plaats vinden in de Picherhal. Aansluitend speelt Dames 1 van de jubilerende vereniging  v.v. Boemerang een oefenwedstrijd tegen het Nationaal  Dames Volleybal team voor Doven en Slechthorenden waar  Mirjam Wentink ( speelster van Dames 1) ook deel van uit maakt.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau en daarom zullen er de komende week sponsorlijsten worden uitgedeeld waarmee de kinderen bij hun ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en buren langs kunnen gaan. Tijdens de clinic kunnen de kinderen punten scoren waarmee ze dan geld verdienen.

Het totaal bedrag wat tijdens de clinic wordt opgehaald zal tijdens de laatste wedstrijd van dames 1 van dit seizoen, namelijk op 21 april, cadeau worden gegeven aan de vereniging. Komt allen kijken de toegang is gratis. Clinic CMV van 10.30 uur – 11.30 uur. Clinic C en B jeugd 11.30 – 12.30 uur.

Aanvang wedstrijd Boemerang D1 – Nationaal Dames Volleybal team voor Doven en Slechthorenden begint om 14.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven