Kampioenschappen bij tennisvereniging

BORCULO – Vanaf 19 tot en met 25 maart organiseert tennisvereniging De Wildbaan weer de clubkampioenschappen. Dit gezelligheidstoernooi wordt jaarlijks georganiseerd voor alle leden, zowel jong en oud, in alle speelsterktes en categorieën. Door loting in de dubbel en in de mix zijn er weer verrassende koppels ontstaan.

De hele week wordt er getennist op tennispark. Iedereen is van harte welkom om de spelers aan te moedigen. Het tennispark ondergaat momenteel een metamorfose. Zowel de kantine als het tennispark krijgen een flinke opknapbeurt. Buiten worden er nieuwe zitplaatsen gerealiseerd, zodat de toeschouwers goed zicht hebben op alle banen. Alles moet klaar zijn als de competitie begint, begin april.

Een goede reden om deze week een kijkje te komen nemen. Maar natuurlijk ook voor gezelligheid onder het genot van een lekker hapje en drankje. De weersvoorspellingen zijn in ieder geval goed.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven