De Schakel heeft de beste basketballers!

de-schakel-kampioen-2012EIBERGEN – Op vrijdag 2 maart organiseerde de BC Picker Reds Eibergen het basketballtoernooi voor de Eibergse basisscholen. Dit werd een feestdag voor basisschool De Schakel want na een spannende competitie bleef alleen deze ploeg ongeslagen en werd daarmee kampioen van Eibergen Schoolbasketball 2012. In totaal vijf scholen (met zes teams) deden aan dit prestatietoernooi voor de groepen 7 en 8 mee.

Het 2e team van De Schakel moest op het laatste moment vanwege ziekte afhaken. Op bijgaande foto het winnende team met de rood-gouden trofee in de handen van Redslid Bob van de Lisdonk. Er werd door alle deelnemers opvallend goed gespeeld: het tijdens de lessen op de scholen geleerde werd goed in praktijk gebracht. Hiermee is het duidelijk dat de ‘Sportintro Basketball’ die door de BC Picker Reds in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland op de scholen is uitgevoerd vruchten afwerpt. Hopelijk zullen vanuit deze opbouw (sportintro èn toernooi) ook een aantral nieuwe jonge leden hun weg naar de Reds weten te vinden.

Eindstand (nadat alle teams tegen elkaar hadden gespeeld): 1. De Schakel, 9 ptn, doelsaldo +42 (70-28) 2. Op d’n Esch 1, 7 ptn, doelsaldo +25 (58-33) 3. Menno ter Braak; 6 ptn, doelsaldo +30 (54-24) 4. Op d’n Esch 2; 6 ptn, doelsaldo +19 (51-32) 5. De Regenboog; 2 ptn, doelsaldo -41 (27-68) 6. De Steege, 0 ptn, doelsaldo -75 (12-87) .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven