Drie dj’s maken zich op voor ‘Bull Beatz’

bull-beatz-fotoEIBERGEN – Bull Beatz is een initiatief opgezet door de drie Eibergenaren Michael Pit (25), Ralf van den Dobbelsteen (25) en Senaka Lukens (30), alias respectievelijk de dj’s Michael Pit, Tjalf Bakker en The Unexplained. De naam van het feest, Bull Beatz, is een combinatie van enerzijds de Engelse vertaling van de locatie waar de oorsprong van dit feest gelegen is, Café De Stier (Bull), en anderzijds het kenmerkende geluid (Beatz) van de muziekstijlen House, Trance en Techno die er ten gehore worden gebracht. Kortom, een ‘boel’ beatz!

De Bull Beatz feesten kenmerken zich met name door de drie unieke stijlen van de dj’s en de muziek waarop zij het publiek trakteren. Café De Stier wordt dan, door middel van vele video-, licht- en geluidseffecten, jaarlijks vier keer omgetoverd tot een ware discotheek. Bovendien staat iedere editie in een speciaal thema, waardoor er iedere keer weer een unieke show wordt neegezet.

De eerste editie van dit feest, dat werd gehouden in het najaar van 2009, was meteen een groot succes, waarna al snel daarop,  in het voorjaar van 2010, een tweede editie werd gehouden. Ook deze vervolgeditie bleek wederom een groot succes, waarop werd besloten het feest voortaan meerdere malen per jaar te organiseren.

Bull Beatz vindt plaats op 16 maart aanstaande. Om 20.00 uur beginnen de dj’s met hun klanken. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven