EGVV vernoemd toernooi naar Hondorp

BORCULO – Het bestuur van EGVV heeft besloten het jaarlijkse 6×6 avondtoernooi te vernoemen naar Johan Hondorp, om hem te eren voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging als onder andere scheidsrechter, trainer, bestuurslid en wedstrijdsecretaris. Hondorp werd in november 2011 om deze reden ook al benoemd tot ‘Lid van verdienste van de KNVB’.

Het 6×6 avondtoernooi heet daarom vanaf nu het Johan Hondorp 6×6 avondtoernooi en wordt dit jaar voor de derde opeenvolgende keer georganiseerd. Het toernooi vindt plaats op vrijdagavond 18 mei. De organisatie hoopt dat deze editie net zo succesvol zal verlopen als voorgaande jaren, toen er in spannende, sportieve wedstrijden werd gestreden om de wisselbokaal.

Een team bestaat uit 6 personen en de wedstrijden duren 12 minuten. Er gelden aangepaste regels en er wordt gespeeld op een half veld. De inschrijving voor het toernooi is reeds geopend en verloopt via www.egvv.nl. Het Johan Hondorp 6×6 avondtoernooi is ook te volgen via twitter: http://www.twitter.com/JohanHondorp6x6

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven