Eibergse touwtrekkers houden open huis

EIBERGEN – Terwijl het nieuwe seizoen net van start is gegaan is er bij de Touwtrekkervereniging Eibergen een open huis. Op woensdag 4 april kan iedereen een kijkje nemen bij de Wereldkampioen. Vooral de laatste jaren excelleert de vereniging op grote internationale toernooien. Tijdens de inloopavond die om 19.00 uur begint kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij de trainingen van de jeugd, en de dames. Ondertijd kan er in de kantine gekeken worden naar beelden van de laatste kampioenschappen.

De touwtrekkersvereniging hoopt hiermee de belangstellenden van de touwtreksport meer informatie over de vereniging en de sport in het algemeen te kunnen geven. Tevens is het de mogelijkheid om eens een training mee te maken. Diegene die sportkleding meeneemt kan deelnemen aan een van de trainingen. Voor touwtrekschoenen zorgt de vereniging. De jeugdtraining begint om 19.30, Eibergen hoopt weer op veel deelname. Op deze manier wordt het instappen van aspirant-leden vergemakkelijkt. De vereniging denkt hiermee weer actieve touwtrekkers bij te kunnen schrijven. Na de jeugdtraining wordt de nieuwe shirt-sponsor voor de damesklasse gepresenteerd. Daarna gaan de dames aan het touw. Voor dit team wordt ook versterking gezocht zodat de komende jaren de lat weer hoog kan worden gelegd. Ook hier kunnen belangstellenden deelnemen of kijken.

Op 1 april gaat de competitie in gewest oost weer van start in Vorden. Eibergen is in diverse klassen titelkandidaat en zoekt dan ook versterking om het niveau  op peil te houden. In gewest oost waar Eibergen met alle teams deelneemt worden de competitie wedstrijden op zondag afgewerkt. Vanaf juni vinden de Nederlandse Kampioen-schappen plaats. Daarna zal de selectiegroep zich proberen te plaatsen als Nederlands team voor het aanstaande Wereldkampioenschap dat dit jaar in Zwitserland plaatsvindt. De TTV heeft zich inmiddels voor de clubwedstrijden ingeschreven en zal in september naar Appenzell afreizen. Eibergen plaatsvinden.

Voor meer info hierover kunt U contact opnemen met [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven