FC Eibergen tegen DES eindigd met 0-0

EIBERGEN – Zaterdag is er niet in geslaagd het duel met DES in haar voordel te beslissen. In Nijverdal eindigde het duel der middenmotors in 0-0. Het duel ontbrandde na 20 minuten. Christiaan Krabbenborg schoot de bal via de onderkant van de lat ogenschijnlijk in het doel, waarnaar het leder terug het veld in kaatste. Er werd geen doelpunt toegekend en in de daaropvolgende scrimmage ontstond een handgemeen waarbij Pieter IJdo een klap te verwerken kreeg.

De scheidsrechter besloot zowel IJdo als zijn tegenstander op een gele kaart te trakteren, waar een rode kaart voor de DES-speler op zijn plaats was geweest. Even later kreeg FC Eibergen de kans vanaf 11 meter de score te openen. Een duw in de rug van Christiaan Krabbenborg werd juist beoordeeld door de arbiter. De toegekende strafschop werd echter jammerlijk gemist door Merijn Westhoff. Even later moest de onfortuinlijke Westhoff met een blessure het veld verlaten.

Na rust ontstond een fysieke strijd in een hoog tempo, waarin DES veelal de grens van het ontoelaatbare op zocht. De uitstekend leidende scheidsrechter moest vaak optreden, maar bleef meester over de lastige situatie. Tussen de opstootjes door speelden beide ploegen vol voor de winst.

Danny Siteur en Christiaan Krabbenborg waren nog dicht bij een Eibergse treffer en ook DES deelde wat speldenprikjes uit. Echter wisten zowel Gertjan Schot als zijn collegadoelman uit Nijverdal het doel schoon te houden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven