Frankie’s Bistro bestaat zondag 15 jaar

sam_0397NEEDE – Het is geen 1 april grap, maar wel grappig te noemen, aanstaande zondag is het al weer vijftien jaar geleden dat Frankie’s Bistro officieel de deuren geopend heeft. In 1997 is Frank op 26-jarige leeftijd begonnen samen met partner Nathalie (toen 22 jaar) op de bovenverdieping van de Poorte van Nee (de oude bioscoop). Na twee succesvolle start jaren gooide een brand op 14 febr 1999 roet in het eten, daarna werd de draad snel weer opgepakt.

Frank en Nathalie werden eigenaar van het welbekende pand “’t kostershoes”. Na een flinke interne verbouwing werd op 21 mei 1999 een doorstart gemaakt. De zaken gingen goed en doordat er vaak ruimte te kort was om groepen een plekje te geven werd in 2002 de boven verdieping verbouwd tot een feest ruimte “De strandhut”.

Het geheel is mede bijzonder geworden doordat een kunstschilder zowel de wanden als de vloer in een strand decor beschilderd heeft. Door de jaren heen is Frankie’s Bistro met zijn tropische smaak en vermaak formule een begrip geworden in de wijde regio. Dankzij uitspattingen tijdens de jammarkt met het jamworstelen, heeft Frankie zelfs landelijke bekendheid verkregen. Door zijn creativiteit en gekkigheid hebben gasten hem vaak door de zaak zien rennen als tarzan, gorilla of inboorling!

Ook privé is er aardig wat aan uitbreiding gedaan, het gezin bestaat inmiddels uit 3 kinderen. In 2007 bij het 10 jarig jubileum zijn er twee tropisch zee aquaria’s geplaatst met in totaal 2000 liter zeewater met vele vissen en levende koralen, die door de eigenaar goed onderhouden worden. Het 15 jarige jubileum word niet groots gevierd, maar iedereen die binnenkort komt genieten van de geheel nieuwe menu-kaart, waar dit keer zelfs krokodil, Impala en sprinkhanen op staan, krijgt bij vertrek zelfs een 15% korting’s bon mee voor een volgend bezoek.

Voor a.s. week word iedereen welkom geheten met een feestelijke cocktail… Het personeel is het nieuw gestoken er hangt een grote orang-oetang aan de dakgoot het terras staat er al weer vrolijk bij en verder zijn binnen in het restaurant de puntjes ook op de i gezet. Frank en Nathalie willen dit leuke werk/hobby nog jaren met veel plezier uitoefenen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven