Goud en zilver voor twee Odival turners

yorick-versteegen-op-het-podium-1EIBERGEN – Ook de tweede plaatsingswedstrijd in Beekbergen is voor de keuze heren van Odival een succes geworden. Hieraan deden voor Odival mee Yorick Versteegen, Jan Willem ten Hag en Johannes Koopmans. Het betrof hier de tweede kwalificatiewedstrijd voor de keuze turners. De organisatie lag in handen van de District Technische Commissie Turnen Heren in samenwerking met Borne ’28 en bestond uit twee wedstrijden.

In de eerste wedstrijd kwamen voor Odival Eibergen Yorick Versteegen en Jan Willem ten Hag op de turnvloer. Yorick Versteegen en Jan Willem ten Hag turnen NTS keuze oefeningen Junior 1 niveau 9. Deze twee turners kwamen in een groot deelnemersveld uit en hadden zich terdege voorbereid op deze belangrijke tweede kwalificatiewedstrijd in Beekbergen. Yorick Versteegen wist zich naar een tweede plek te turnen met een eindscore van 59.58 punten.

Op ringen wist Yorick een eerste plaats te behalen met 10.05 punten. Jan Willem ten Hag werd vierde met een puntentotaal van 57.53 punten. Heel sterk turnde Jan Willem op vloer met 10.75 punten werd Jan Willem hier eerste. Eigenlijk moest Mart Hillen ook meedoen aan deze wedstrijd in Beekbergen, maar Mart moest afhaken door een blessure aan zijn been.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven