Groot circus bezoekt Ruurlo en Eibergen

RUURLO – Het Freiwalds Menagerie Circus komt naar de regio. Van 11 t/m 15 april staat de circustent opgebouwd aan De Vente op bedrijventerrein Everskamp, van 18 t/m 22 april is men in Eibergen op circusterrein De Nieuwe Maat en van 25 t/m 29 april kan het hooggeëerd publiek van Lichtenvoorde aan de Dr. Schaepmanstraat terecht voor ‘gewoon goed gezellig circus’.

Een verhaallijn verbindt alle acts tot een gestroomlijnde show. Dit jaar is het hele circus in rep en roer. De spreekstalmeester wil namelijk graag van het circus een dinnershow maken. De circusdirecteur komt er pas achter als de chefkok al gearriveerd is. Tot overmaat van ramp komt er een brief dat een geheime inspecteur van de Guide Michelin zal langskomen om te testen of het circus wel 5 sterren waard is in hun beroemde gids. Combineer dat met een vraatzuchtige olifant en je hebt een bruisende show waar jong en oud ruim 2 uur kunnen genieten.

De circusshow heeft de naam Bienvenue meegekregen. Jong als oud zien hoe alles tip top in orde wordt gemaakt voor het geval de inspecteur al in het publiek zit. De acts moeten van hoog niveau zijn, de olifanten, paarden, zebra’s, lama’s, kamelen en zelfs eenden en varkentjes moeten netjes gepoetst in de piste verschijnen. De Franse chefkok heeft slechts één taak: zorgen dat het publiek een heerlijk menu voorgeschoteld krijgt. Hierbij gaat echter het nodige mis. Komt dat nu door de serveerster die droomt van een carrière als acrobate of is het toch een saboteur met een lange slurf? Een ding is zeker het hooggeëerd publiek is meer dan Bienvenue in dit gezellige circus en kan genieten van hartverwarmend circus.

Nog voor de eerste voorstelling is er op woensdags een open dag van 13.00 tot 14.00 uur. Geïnteresseerden kunnen dan gratis de dieren bezichtigen, een dierentraining bijwonen en tegen een kleine vergoeding rijden op de olifant of kamelen. Kom dat zien! Kaarten kosten slechts tussen de 10 en 20 euro en zijn online te reserveren via www.menagerie-circus.nl of tussen 11 en 13 uur telefonisch op 06 420 29 659.

De voorstelling duurt ruim 2 uur inclusief een pauze. De shows zijn woensdag om 16.15 uur, vrijdag om 16.15 en 19.00 uur, zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en zondags om 14.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven