Grote vlooienmarkt in sporthal ’t Timpke

BORCULO – Op zondag 1 april is er een vlooienmarkt in Sporthal ‘t Timpke in Borculo. De Sporthal zit dan vol met allerhande spullen. Vele particulieren bieden hun waren aan. Antiek, oude curiosa, tweedehands spullen, huisraad, boeken, lp’s, glaswerk, sieraden, kleding, meubels. U kunt het zo gek niet bedenken. Wie weet vindt u wel datgene waar u al jaren naar op zoek bent.

Of dat leuke speelgoed voor weinig, voor de kleinkinderen. Snuffelen, kijken, zoeken en vinden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De gezellige kantine is open en de verwarming aan. Kortom, reden genoeg om op 1 april naar Borculo te komen.

Entree is slechts 2 euro en voor de kinderen tot 12 jaar gratis! Openingstijden van 10.00 tot 16.00 uur. Voor inlichtingen bel: Ton van der Horst 06 28974399 of kijk op www.notmai.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven