Herenploeg Dynamo verliest in Aalten

NEEDE – De herenploeg van Dynamo verloor zaterdag haar duel in Aalten tegen BOVO 2. Bovo 2 starte furieus en pakte de eerste set makkelijk :  25 – 14. De spilbroekbewoners leken zich in de tweede set te herstellen ( 11 – 18 ), maar teveel persoonlijke fouten deden deze set toch in het voordeel van de thuisploeg uitvallen : 25 – 20. De derde set zakte BOVO 2 terug en profiteerde Dynamo van dit buitenkansje en won met 16 – 25.

In de vierde episode werd het nog even spannend, maar de thuisploeg toonde zich het koelst en pakte met 25 – 23 de setwinst en daarmee de overwinning. Komende zaterdag speelt Dynamo thuis tegen de nummer drie van de ranglijst, WEVOC uit Westervoort. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven