Jaarlijkse ouderendag krijgt Needs tintje

NEEDE – Op zondag 1 juli aanstaande vindt in Neede de zesde ouderendag plaats speciaal voor ouderen binnen de gemeente Berkelland. De formule is elk jaar gelijk met als hoogtepunt de rit in de diverse oldtimers en klassiekers. ”Met medewerking van vele vrijwilligers willen wij er weer een feestelijke dag van maken”’, aldus Hans Hanning.

Mensen uit de verschillende kernen binnen Berkelland kunnen (indien zij dat wensen) worden opgehaald en teruggebracht. Hanning:  ”Ook bezitters van een oldtimer of klassieker nodigen wij van harte uit om op 1 juli naar Neede te komen. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en voor de kinderen, die komen kijken naar opa en oma, is er een springkussen en ballenbak aanwezig. Voor een goede organisatie willen wij graag weten welke mensen gebruik willen maken van de bus.”

De vertrektijden van de bus uit de verschilende kernen zal nog nader vermeld worden. Hieronder enkele telefoonnummers en een mailadres waar u zich kunt aanmelden voor de bus. [email protected] Tel:0545-473574 of 06-34659878 Gerty Meijer 0648498567 of 0545-479691 na 18.00 uur. Kijk ook op de website voor meer informatie: www.ouderendag-berkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven