Jong-oranje volleybalster in Rietmolen

Door Redactie op 16-03-2012

RIETMOLEN – Op vrijdag 23 maart volleybalt de 17 jarige Sterre van Doorn, geboren en getogen in Neede, samen met haar teamgenoten van Jong Oranje in Rietmolen. Sterre is hard op weg om een topsporter te worden en ze traint hiervoor circa 25 uur per week volleybal op het Sportcentrum Papendal te Arnhem, samen met 13 andere volleybalsters uit heel Nederland. Naast topvolleybalster worden, verzorgt de NEVOBO ook haar maatschappelijke loopbaan en hiervoor studeert ze op het Johan Cruyff College in Nijmegen.

Van zondagsavond tot vrijdagsavond verblijf ze op Papendal. Haar droom is om in het Nederlandse vrouwenteam en Oranje te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. En nu komt ze samen met Romeé Polman + Daphne Knijff uit Haaksbergen en 11 van de beste volleybalmeisjes uit Nederland een jeugdvolleybalclinic geven en een jeugdinterlandwedstrijd spelen in Rietmolen. Volleybalvereniging Gekomo-RIVO uit Rietmolen heeft bij de NEVOBO begin vorig jaar al aangegeven een interland te willen organiseren in het kader van het 25 jarig jubileum van 10 september jongstleden en de opening van de nieuwe sporthal DAR te Rietmolen. En nu is het dan zover.

Op vrijdag 23 maart verwachten wij Jong Oranje om 16.00 uur in Rietmolen, waar bondscoach Matt van Wezel samen met de speelsters van Jong Oranje, om 16.30 uur een jeugdvolleybalclinic verzorgt voor onze jeugd. Wat is er nou mooier dan als kind met je idolen samen te mogen volleyballen en een training te krijgen van de beste meisjes en bondscoach van Nederland. Deze clinic duurt tot 18.00 uur waarna wij Jong Oranje een lunch aanbieden. Rond dat tijdstip arriveert de tegenstander jong Tsjechië voor de jeugdinterlandwedstrijd Jong Oranje – Jong Tsjechië. De wedstrijd start om 19.30 uur, maar de warming up en het inspelen begint al om 18.45 uur.

Jong Tsjechië is deze week in Nederland en speelt 4 jeugdinterlandwedstrijden tegen Jong Oranje. Dit beloven  spannende wedstrijden te worden want Tsjechië staat Europees gezien net iets boven Nederland doch Oranje heeft het voordeel van het thuispubliek. Sterre kan nu op de fiets van Neede naar Rietmolen komen om te volleyballen. Kom allemaal naar de sporthal DAR in Rietmolen om Sterre aan te moedigen en het jong Oranjeteam naar een overwinning toe juichen. De entree bedraagt € 3,= per persoon vanaf 16.00 uur voor beide evenementen.

Na de jeugdinterlandwedstrijd kan iedereen op de foto met de speelsters en mogen er handtekeningen aan de speelsters gevraagd worden. Wij, volleybalvereniging Gekomo-RIVO wensen Sterre in ieder geval fijne wedstrijden tegen Tsjechië en in Rietmolen een geweldig resultaat.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->