Judoka’s winnen goud, zilver en brons

Door Redactie op 12-03-2012

NEEDE/ENSCHEDE – Op de uitnodiging van judoclub “De Budoka” te Enschede om mee te doen aan het jaarlijkse judotoernooi hebben 40 judoka’s van jv ’t Höfke Neede/Diepenheim positief gereageerd. Het toernooi werd gehouden in het gebouw van de Enschedese Show en Marsband aan de Herculesstraat. Aan het hele toernooi werd meegedaan door 100 judoka’s afkomstig van jc De Wester, jc ’t Heelal, jc De Roef, jc Stadsveld, jc Chikara Deurningen, jc Budokai Glanerbrug, jc USA-Haaksbergen, jv ’t Höfke Neede en Diepenheim en organiserende jc “De Budoka”.

Er werd strijd geleverd op twee judomatten in tijdblokken van 1 uur  waarna de prijsuitreiking volgde, de judoka’s waren opgedeeld in 21 poules en ingedeeld  naar leeftijdtijd en gewicht, jeugd en junioren jongens en meisjes. Ondanks de hier en daar jonge judoka’s  werd er felle strijd geleverd en de Yuko’s, Waza-ari’s en Ippons vlogen her en der  over de tatami.

De judoka’s van het ’t Höfke Neede en ’t Höfke Diepenheim lieten zich niet onbetuigd aftroeven en wisten maar liefst 30 podiumplaatsen te bemachtigen, verdeeld over 10 gouden plakken, 11 zilveren plakken en 9 bronzen plakken. Resultaat: 1e plaatsen voor:  Finn Schreurs (D’Heim), Kai Mentink (D’Heim), Ben Molenkamp (Neede), Jakub Kwiaton (Neede), Timber Heitink (D’Heim),, Luuk Hofmeijer (D’Heim),, Levy Theunisz (D’Heim), Hero Theunisz (Neede), Dylan Rots (Neede)  en Mick Menning (Neede).

2e plaatsen voor: Mart Groothengel  (D’Heim),  Bas te Lintelo (Neede),  Jarno Tuitert (D’Heim),  Jacco Arfman (D’Heim), Naomi Kloosters (D’Heim), Mickey Roeloffzen  (D’Heim), Veerle van der Donk (D’Heim),  Iris Valster (Neede),  Rick Valster (Neede), Luuk Velthuis (D’Heim)  en Nick Lansink (D’Heim).

3e plaatsen voor: Masseh Habib (Neede),  Wout Veehof (D’Heim),   Willem Bekhuis (D’Heim), Indy van den Berg (Neede),  Daan Loman (Neede), Vince van den Berg (Neede), Wout Assink (D’Heim),  Bryan van Bruggen (Neede) en Twan Altena(D’Heim).

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->