Judoka’s winnen goud, zilver en brons

NEEDE/ENSCHEDE – Op de uitnodiging van judoclub “De Budoka” te Enschede om mee te doen aan het jaarlijkse judotoernooi hebben 40 judoka’s van jv ’t Höfke Neede/Diepenheim positief gereageerd. Het toernooi werd gehouden in het gebouw van de Enschedese Show en Marsband aan de Herculesstraat. Aan het hele toernooi werd meegedaan door 100 judoka’s afkomstig van jc De Wester, jc ’t Heelal, jc De Roef, jc Stadsveld, jc Chikara Deurningen, jc Budokai Glanerbrug, jc USA-Haaksbergen, jv ’t Höfke Neede en Diepenheim en organiserende jc “De Budoka”.

Er werd strijd geleverd op twee judomatten in tijdblokken van 1 uur  waarna de prijsuitreiking volgde, de judoka’s waren opgedeeld in 21 poules en ingedeeld  naar leeftijdtijd en gewicht, jeugd en junioren jongens en meisjes. Ondanks de hier en daar jonge judoka’s  werd er felle strijd geleverd en de Yuko’s, Waza-ari’s en Ippons vlogen her en der  over de tatami.

De judoka’s van het ’t Höfke Neede en ’t Höfke Diepenheim lieten zich niet onbetuigd aftroeven en wisten maar liefst 30 podiumplaatsen te bemachtigen, verdeeld over 10 gouden plakken, 11 zilveren plakken en 9 bronzen plakken. Resultaat: 1e plaatsen voor:  Finn Schreurs (D’Heim), Kai Mentink (D’Heim), Ben Molenkamp (Neede), Jakub Kwiaton (Neede), Timber Heitink (D’Heim),, Luuk Hofmeijer (D’Heim),, Levy Theunisz (D’Heim), Hero Theunisz (Neede), Dylan Rots (Neede)  en Mick Menning (Neede).

2e plaatsen voor: Mart Groothengel  (D’Heim),  Bas te Lintelo (Neede),  Jarno Tuitert (D’Heim),  Jacco Arfman (D’Heim), Naomi Kloosters (D’Heim), Mickey Roeloffzen  (D’Heim), Veerle van der Donk (D’Heim),  Iris Valster (Neede),  Rick Valster (Neede), Luuk Velthuis (D’Heim)  en Nick Lansink (D’Heim).

3e plaatsen voor: Masseh Habib (Neede),  Wout Veehof (D’Heim),   Willem Bekhuis (D’Heim), Indy van den Berg (Neede),  Daan Loman (Neede), Vince van den Berg (Neede), Wout Assink (D’Heim),  Bryan van Bruggen (Neede) en Twan Altena(D’Heim).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven