‘Kangoo Jump’ kan nu ook in Eibergen!

kangoo-jumpEIBERGEN – Kangoojumpen of Kangoo Jump, het is een regelrechte rage geworden in het buitenland, maar ook Nederland begint nu helemaal in de ban te raken van Kangoojumpen. Marieka Bomers start als eerste in de Achterhoek met deze nieuwe les ‘Kangoo Jump’. Op Zondag 18 Maart is er een gratis introductieles in de gymzaal van het Simmelink te Eibergen. Iedereen kan een kijkje komen nemen tussen 11.00 – 12.00 uur en de Kangoo schoenen uitproberen.

Daarnaast zijn er korte introductie lessen van ongeveer 10 minuten per keer waar je aan deel kunt nemen. Het is voor iedereen man/vrouw van 10 jaar tot 80+. Na deze introductieles starten de Kangoo Jump lessen in Mei op de woensdag en vrijdagavond van 19.00 – 19.45 uur, daarnaast zal er ook hoogstwaarschijnlijk een aparte jeugd groep starten voor kinderen van ca. 10 jaar en ouder. De Kangoo Jump schoenen werden ontwikkeld door een fysiotherapeut in Zwitserland. Deze springschoenen worden ook wel rebound schoenen genoemd.

Ze lijken op skeelers en op skischoenen, maar dan met ovale veren onder je voetzolen. Waarom ze zo populair zijn? Het is leuk, ze zijn vernieuwend, het is alsof je vliegt, het is verslavend op de goede manier, je valt ervan af en je bouwt je conditie op. Het is een echte “fun” cardio-workout met een extreem hoge verbranding: 100 kcal. per 10 á 15 minuten en voor iedereen geschikt.

Marieka: ”Iets wat steeds weer opnieuw wordt geconstateerd, is dat Kangoo Jumps een onmiddellijk gevoel van blijheid teweegbrengen als iemand Kangoo Jumps aantrekt, verschijnt er bijna meteen een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Dit komt omdat Kangoo Jump het kind in je wakker maken en je blij laten voelen.”

Het gepatenteerde IPS-systeem van de Kangoo schoen zorgt voor het verende effect. Het beschermt je gewrichten door de impact met tot wel 80% te verminderen. Mannen en vrouwen die vanwege blessures geen “high impact” lessen meer kunnen volgen, kunnen met Kangoo Jump weer aan de slag bij Marieka Bomers! Een heerlijke nieuwe sport dus. Voor meer informatie Marieka Bomers, tel. 06-22643222, of kijk op www.salonalivio.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven