Kapperszaak precies 25 jaar in Eibergen

dscf3080EIBERGEN – Zaterdag is het feest bij Flair- Haarmode in Eibergen. De Kapperszaak aan de Grotestraat bestaat dan precies 25 jaar. Op 10 maart 1987 opende Mirjam Scheffmann haar deur voor hem en haar, van ‘classic tot kinki’. Al spoedig groeide de klantenkring zich zodanig uit dat er een tweede kapster aangenomen kon worden. Inmiddels draait Flair met een hecht team van vier medewerksters. Zij doen hun werk met plezier en liefde voor het vak.

Alle kapsters blijven door de vakbladen en modellenboeken op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast worden er regelmatig shows, beurzen en trainingen in binnen- en buitenland bezocht. Door de  trainingen in onder andere Keulen (Junge und Michaelis), Londen  (Toni&Guy) en New York (L’ANZA) is Flair’s motto ‘uw wens is onze uitdaging’ ook daadwerkelijk te realiseren.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze nieuwe website: www.haarmodeflair.nl. Wilt u nader kennis maken met de salon, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via telefoonnummer 0545-471011.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven