Nieuwe snackbar valt goed in de smaak

tn_dsc01454EIBERGEN – Over klandizie heeft de nieuwe snackbar in de Hagen afgelopen dagen (na de opening) niet te klagen. Nieuwsgierige Eibergenaren gingen massaal een kijkje nemen bij ‘snackhuus’ ’t Hagen. “De klant weet de gang naar onze cafetaria goed te vinden, en dat met heel weinig reclame”, meldt ervaren patatbakker Robin Kerkemeijer. De kracht van het bedrijf is de kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. “Ik kan geen Nederlands praten”, zegt Kerkemeijer met een lachend gezicht.

Het hele pand is van top tot teen vernieuwd. Van de meterkast tot de inrichting van de zaak. In de snackbar is er voldoende ruimte om even rustig een patatje te eten. Het interieur maakt een vrolijke en frisse indruk. Kerkemeijer: “Dit is de beste plek om een snackbar te beginnen, je zit in het hart van het centrum en midden tussen de horeca. En dat merk je ook in het weekend. Veel jongeren komen hier wat nuttigen. Ik noem dit ook wel de horeca-straat van Eibergen!”

De snackbar is iedere dag geopend ( zeven dagen in de week). Van maandag tot vrijdag van 12.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend tot 23.00 uur. “Maar het wordt ook nog wel eens iets later”, aldus Robin. Kwaliteit is voor het bedrijf heel belangrijk. Daarom komen de meeste producten van Elite Salades & Snacks uit Neede.

Binnenkort kunnen mensen ook voor softijs en milkshakes bij ’t Hagen terecht. Het pand heeft ruim zeven jaar leeggestaan na het vertrek van Harry’s Snackcounter.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2578]

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven