Odival turnsters opnieuw in de prijzen

EIBERGEN – Afgelopen zaterdag was het alweer de 3e voorronde voor de Eibergse Odival turnsters van de 4e divisie. In de eerste wedstrijd kwamen Valeska Ordelman, Amber te Lintelo, Isa Verdaasdonk en Yoni Wolters in actie in niveau jeugd 7. De tunsters hebben een erg goede wedstrijd geturnd; Amber mocht daarvoor een welverdiende gouden medaille voor in ontvangst nemen en Valeska een bronzen. Yoni eindigde op een goede 9e plek met een 1e cijfer op vloer, Isa volgde op een keurige 10e plek met een eerste cijfer op de sprong en een 3e cijfer op de balk.

 

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Roos Weeink, zij komt uit in pupil 1 niveau 9. Ze begon haar wedstrijd met een keurige brug oefening waar ze een eerste cijfer mee scoorde; 13.800. Ze eindigde uiteindelijk op een mooie 17e plek. In de derde wedstrijd kwamen Myra te Vaanhold bij pupil 2 niveau 8, Tessa Wopereis en Rosemerijn Struijk bij senior niveau 5 in actie. Myra begon haar wedstrijd sterk op de brug maar, helaas wonnen de zenuwen het van haar op de balk. Ze turnde desondanks een goede wedstrijd en eindigde hiermee op een 21e plaats.

Tessa en Rosemerijn begonnen hun wedstrijd op de vloer. Beiden turnden een goede wedstrijd. Helaas viel ook Rosemerijn van de balk, maar dit compenseerde ze met een goede arabier. Hetgeen haar een mooie 6e plaats opleverde. Tessa wist de zenuwen onder controle te houden en heeft een prachtige zilveren medaille in ontvangst mogen nemen.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Julia Wolters, junior niveau 6. Ook zij begon haar wedstrijd op de brug. Een onderdeel, waar zij erg sterk in is, maar telkens een ondergewaardeerd cijfer kreeg. Het tegendeel hebben we deze wedstrijd bewezen, het eerste cijfer op brug was van Julia, een mooie 11.900. Julia eindigde hiermee op een 16e plek.

Valeska Ordelman, Amber te Lintelo, Tessa Wopereis en Rosemerijn Struijk wisten door hun goede prestaties de finale te bereiken die op 16 april wordt gehouden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven