Palmpasenoptocht trekt door de straten

BORCULO – Zondag 1 april wordt er net als voorgaande jaren door de activiteitencommissie van de Borculose muziekvereniging Volharding weer een palmpaasoptocht georganiseerd. Kinderen kunnen hun zelfgemaakte palmpaasstok voor de optocht, tussen 11.00 en 12.00 uur, inleveren bij het muziekgebouw Volharding, Haarloseweg 7 in Borculo.

Het is niet nodig om uw kind(eren) voor de deelname apart aan te melden. Een deskundige jury zal de stokken beoordelen en de drie mooiste belonen met een leuke prijs. Om 13.15 uur kunnen de kinderen hun palmpaasstok weer ophalen en om 13.30 uur start de optocht, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Volharding.

”Wij hopen dat veel kinderen mee zullen doen en zo kunnen we samen zorgen voor een gezellige en feestelijke optocht. Doe mee en laat een oude traditie niet verloren gaan”, aldus het bestuur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven