Brand deert ‘Music Show Scotland’ niet

brandstof lekkage showband Scotland 003-BorderMakerRUURLO – Enige pech deert Music Show Scotland niet; ze hebben alles goed in de hand. Vanmorgen vertrok een konvooi van 6 trailers en een bus naar Koblenz in Duitsland voor een “dubbel”. Net voor Ruurlo ging het mis; een vrachtwagen van de organisatie had een brandstof lekkage en vloog in brand. De organisatie kon  de brand zelf blussen. “Wij zijn op alles voorbereid en hebben allemaal een brandblusser aan boord” aldus Hans Beerten van Beerten Events BV. ”Dat moet ook wel want we vervoeren kostbare apparatuur.”

Eén keer per maand treed de Music Show Scotland op in Duitsland. Het is een grote productie waar ook de Borculose Highland Valley Pipes & Drumes aan mee doet. De producties zijn in de stijl van Andre Rieu; grote decors en ruim 250 deelnemende muzikanten.

Het optreden komt niet in gevaar; de organisatie heeft de trekker zelf afgesleept en snel een vervangende trekker geregeld. Op dit moment is het konvooi al weer op weg.

De brandweer van Ruurlo is ter plaatse geweest voor ondersteuning. Rijkswaterstaat heeft tussen Borculo en Ruurlo zout gestrooid om gladde wegen door de brandstoflekkage te voorkomen.

[nggallery id=2556]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven