Politie zoekt getuigen na bijna-aanrijding

EIBERGEN – Politie Berkelland is opzoek naar getuigen die iets kunnen vertellen over de bijna-aanrijding die maandagmiddag rond 12.20 uur heeft plaatsgevonden op de kruising Groenloseweg met de Steinkampsweg (afslag naar industrieterrein de Kiefte). Een auto van een bestuurster uit Eibergen raakte daarbij flink beschadigd.

De vrouw reed over de N18 richting Groenlo, opeens moest ze uitwijken voor een bestuurder (komende vanaf Groenlo) die afsloeg en de Steinkampweg in reed. De vrouw raakte meerdere paaltjes waarna ze tot stilstand kwam. De veroorzaker van het bijna-ongeval ging ervandoor. De politie is opzoek naar deze bestuurder.

“Het enige wat we weten is dat de dader in een bordeaux rode auto reed. Getuigen die wat gezien hebben kunnen ons bellen via 0900-8844. Ook de dader zelf kan zich natuurlijk melden”, zegt agent Eddie van Melis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven