Project ‘Jeugd in Actie’ in de pickerhal

EIBERGEN – Op zaterdagochtend 21 april van 8.30-11.30 uur kunnen alle kinderen van 5 t/m 10 jaar kennismaken met een aantal van de 7 deelnemende sportverenigingen tijdens Jeugd in Actie Berkelland. Alle deelnemende verenigingen bieden korte sportclinics aan om de jeugd te laten zien hoe leuk hun sporttak is. Jeugd in Actie Eibergen is een idee van de Eibergse Sport Federatie en wordt elk jaar aangeboden in en rond de Pickerhal in Eibergen.

Alle kinderen uit Eibergen hebben op school inmiddels een uitnodigingsbrief meegekregen met een inschrijfstrookje. We vragen een bijdrage van €3 per kind. Daarvoor krijgen de kinderen die zich aanmelden 4 sportclinics en 2 keer wat te drinken. Deelnemende verenigingen volleybal (vv Boemerang), basketbal (BC Picker Reds), korfbal (KV De Eibers), klootschieten (KV Zwolle), gymnastiek (Odival), atletiek (ASV) en tennis (TV Mallumse Molen).

De kinderen dienen om 8.30 uur aanwezig te zijn in de Pickerhal om kort daarna te starten met de sportclinics. Enkele sporten worden buiten aangeboden dus dienen de kinderen kleding en schoeisel voor binnen en buiten mee te nemen!

Inschrijven kan tot en met 4 april via het strookje of rechtstreeks bij de Sport Federatie Berkelland via 0545-476727 of [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven