RGV Ruurlo is door naar Districtsfinale

Door Redactie op 11-03-2012

RUURLO – Op 10 maart werd de Regiofinale Acrogym D/E gehouden en RGV Ruurlo deed hier met 5 teams aan mee. Door een blessure waren Yasmin Fisser en Kim Boekelder voor deze Regiofinale uitgeschakeld, maar waren ze wel aanwezig om hun teamgenootjes aan te moedigen.

De teams voor RGV Ruurlo waren: Lynn Lieven, Jet Beuzel & Inge Stapelbroek (Damesgroep E-Senior), Fabienne Eggink & Zita van Poelwijk (Damesgroep E-senior), Maud Dimmendaal, Nikky Langwerden & Lotte Olthof (Damesgroep E-Junior), Michelle van der Horst & Nicole Klinkhamer (Damespaar E-Junior) en Lauren Stegeman & Nine Kok (Damespaar E-Junior). Alle teams hebben zeer goed gepresteerd.

De eerste oefening van RGV Ruurlo kwam van Fabienne en Zita. Zij hebben deze wedstrijd goed gedraaid en met een totaalscore van 22,966 zijn deze dames 18e geworden. Dat is een  goede prestatie, want het niveau van hun categorie was heel erg hoog. Lynn, Jet en Inge waren als tweede aan de beurt, ondanks wat schoonheidsfouten in de choreografie hebben deze dames met een totaalscore van 25.466 hun vorm vast gehouden. Met 0.067 verschil met de nummer 1 zijn Lynn, Jet en Inge tweede geworden en hebben hiermee een plaats verdiend voor de Districtsfinale.

Hierna was het E-junioren Trio aan de beurt. Maud, Nikky en Lotte presteerden heel erg goed. Ze hebben een super oefening laten zien en dit werd door de jury beloond met  het hoogste cijfer voor de dames tot nu toe, namelijk een 23,900. Door dit cijfer zijn ze op een hele nette 9e plaats geëindigd. Michelle en Nicole waren het eerste E-junioren duo wat aan de beurt was voor RGV Ruurlo. Met een nette choreografie ging artistiek de oefening erg goed. Helaas was er een val in een element te betreuren en dit is te zien in de uitslag. Met een score van 22.366 zijn de dames 9e geworden.

Als laatste team voor RGV Ruurlo kwamen Lauren en Nine aan de beurt en deze meiden hebben de beste oefening gedraaid tot nu toe. Met het hoogste technische cijfer van de dag (8,233) zijn deze dames geëindigd op een hele mooie 3e plaats met een puntentotaal van 24,999. Lauren en Nine zijn met deze podiumplaats zeker van een plekje in de Districtsfinale.

Tijdens de Districtsfinale in Kampen op 31 maart, zullen voor RGV Ruurlo Lynn, Jet en Inge en Lauren en Nine strijden om een plek te verdienen in de landelijke halve finale. In de Districtsfinale zullen de beste teams van Overijssel en Gelderland in actie komen.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->