Ruime overwinning voor Schuurman BZC

BORCULO – Op zondagmiddag 4 maart hebben de mannen van Schuurman BZC met zeer ruime cijfers gewonnen van promovendus Brandenburg uit Bilthoven. Midvoor, Matthijs Lucas wist in deze wedstrijd 10 keer te scoren. De Bilthovenaren, die vechten voor handhaving in de hoofdklasse, kwamen er in deze wedstrijd niet aan te pas. Eigenlijk was de wedstrijd in de rust al gespeeld bij een stand van 10-4.

Het Achterhoekse team wilde in het verleden dan nog wel eens terugzakken in het tempo, maar daar was in deze wedstrijd geen sprake van. In de derde en vierde periode werd er vol gas gespeeld, dat uiteindelijk resulteerde in de ruime overwinning.

Wedstrijdstatistiek: Eindstand: Schuurman BZC – BZC Brandenburg 23-6 Periodestanden: 4-1, 6-3, 6-0, 7-2 Doelp. BZC: Matthijs Lucas 10, Dave Gabriel 3 , Lars Gottemaker 3, Richard van Eck 2, Yoran Frauenfelder, Lars v/d Laan, Lars Reuten, Otto Frikk en Peter Siewers. Doelp. Brandenburg: Arnold Witteveen 3, Pim Visscher 3.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven