Samenvatting van Dynamo D1-Bovo D2

NEEDE – Door het oog van de naald… Werd er uit nog vrij gemakkelijk gewonnen door de Dynamo dames. Hoe anders was het vandaag, in set 1 en 2 liep alles behoorlijk gesmeerd. Vooral de service druk op de Aaltense dames bracht Dynamo de winst in set 1 en 2. Passes kwamen redelijk aan en aanvallend werd er goed gescoord, 25-17 en 25-21. Toch ging het mis in de 3e set, Dynamo stapelde fout op fout, en Bovo ging beter spelen.

Nu waren het de dames uit Neede die werden weg geserveerd. Dynamo was niet bij machte om het tij te keren, wat coach Oonk ook probeerde. Bovo kreeg vleugels en speelden de set gedegen uit, 16-25. De 4e set  ging Bovo verder waar het gestopt was, veel druk en lef, tegen een te lief Dynamo. Pas op 15 kwamen de dames van Dynamo langszij, vanaf toen werd het stuivertje wisselen.

Het volleybal was niet altijd even mooi, maar er werd door beide partijen geknokt voor elk punt. 31-29 is waar het eindigde met een mooie tipbal van Annet Ellen en de 4 punten bleven in Neede. Volgende week spelen de dames uit Neede de uitwedstrijd in Aalten tegen Bovo 1. Daar zal weer alles uit de kast gehaald moeten worden om de koppositie in de hand te houden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven