Spilman in Beltrum wordt tijdje gekaapt

george-mokhtar-muitersBELTRUM – Spilman wordt op 23, 24 en 25 maart gekaapt/overgenomen door twee kameradengroepen. Op de foto is George Mokhtar met zijn ‘muiters’ te zien.  Eén weekend lang zal het café bol staan van de activiteiten. Tijdens dit zogenoemde ‘Muiterweekend’ zal Spilman omgetoverd worden tot een kraakpand waarin een weekend lang uiteenlopende activiteiten plaats zullen vinden.

Op vrijdagavond zal Susanne de Rooij het weekend in stijl openen. Op zaterdagmiddag vindt er vanaf 17.00 uur een groots opgezet ‘Vout Darttoernooi’ plaats, met aansluitend een onmundige bingoshow waarin het kleine rad plaats zal maken voor een bingomolen waar ze in Las Vegas jaloers op zijn.

Voor de kleine kinderen zal Piet Piraat langskomen. Verder zal ook een luchtkussen niet ontbreken. Alle reden dus om een kijkje te nemen in het kraakpand. Op de ‘Flirt je stijf Night’ kan zaterdagavond lekker gesjanst worden en wie weet ontmoet jij hier de liefde van je leven. Dit alles onder leiding van DJ Luc ft. Roel.  Zondagmiddag omstreeks 15.00 uur zal de tweemansformatie Big Bucks and Easy Money het dak van de kroeg wegblazen met heerlijke rockmuziek.

Deze vingervlugge gitarist en ambachtelijke liedjesman spelen pop, rock, country, blues, funk, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco. Van The Beatles en Johnny Cash tot Pearl Jam en Nirvana.  Kortom redenen genoeg om aanwezig te zijn dit geweldige festijn! Entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven